Bestuur

Het bestuur van onze club wordt gedragen door een team van vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de goede werking. Zij komen maandelijks bij elkaar om joggings voor te bereiden, atletiekmeetings in te plannen, de infrastructuur van de club te verbeteren, administratieve en financiële zaken te evalueren, enz... De recente groei van onze club zorgt er voor dat er op bestuursvlak ook steeds meer werk moet verzet worden, daarom kijken wij uit naar nieuw bloed. Heb je een hart voor onze club, wil je mee je schouders eronder zetten, geef ons een seintje!

Het huidige bestuur bestaat uit volgende leden:

Voorzitter: André Van Baelen - andrevanbaelen at telenet.be       Secretaris: Michel Neels - geel.ac at gmail.com

Andr?                  Michel

Secretariaat: Marcella Verheyen - geel.ac@gmail.com                 Penningmeester: Jef Haesen - hildeundjef at skynet.be

Marcella                 Jef Haesen

Materiaal: Eric Sannen - Eric.sannen at pandora.be

Bestuur: Luk Van der Steen - luk at vadest.be                                Bestuur: Erik H'Madoun - hmadoun.erik at gmail.com

Luk Van der Steen                     Erik H'Madoun