Kledij

De clubkledij bestaat uit 2 delen, met name de wedstrijduitrusting en de clubuitrusting.

Wedstrijduitrusting:

Elk lid van de Geelse atletiekclub dient een clubsinglet aan te schaffen op het moment dat het voor het eerst aansluit. Deze verplichting wordt ons opgelegd door de Vlaamse Atletiek Liga omdat alle atleten steeds in hun singlet moeten dragen tijdens hun deelname aan wedstrijden. Op het singlet zijn ook onze hoofdsponsors aangebracht, zodat wij hen ook de nodige reclame kunnen teruggeven. Naast het verplichte singlet biedt de club ook een bijpassend wedstrijdbroekje aan (ook van het merk balans) met ook het logo van onze club. Dit broekje is vrijblijvend aan te kopen, maar in het kader van eenvormingheid rekenen wij er wel op de zeker atleten die regelmatig aan wedstrijden deelnemen ook dit broekje aanschaffen.

Clubuitrusting:

In samenspraak met onze hoofdsponsor Lornoy hebben wij gekozen voor een beperkt aantal kledingstukken van het merk Erima in de kleuren zwart-geel:

• Trainingsvest en broek
  • T-shirt en korte broek
  • Regenjasje
  • Rugzak

Op het trainingsvest, t-shirt en regenjas komen de hoofdsponsors te staan en op de rug kan je indien gewenst je voornaam laten aanbrengen. De clubuitrusting is vrijblijvend aan te schaffen rechtstreeks bij Lornoy.

Ons bestuur doet er alles aan om een zo hoog mogelijke visibiliteit van onze club en zijn sponsors te bewerkstelligen, daarom rekenen wij erop dat u hier rekening mee houdt bij de aanschaf van sportkledij.