Na een ledenvergadering vorig seizoen heeft het bestuur beslist om voor de recreanten en joggers een terugverdienmodel uit te werken. Indien het lid voldoet aan een aantal criteria krijgt men een korting op het lidgeld van het daarop volgend seizoen. Je moet dus je lidmaatschap verlengen om van de korting te kunnen genieten. Op de volgende manieren kan het lidgeld gedeeltelijk terugverdiend worden:

- deelname aan de geselecteerde joggings en stratenlopen (zie de jog-kalender).

Per deelname aan een jogging die op onze kalender staat krijgt men 2 punten. Je dient te lopen in het clubsinglet (is verplicht), omdat op die manier onze club zichtbaar aanwezig is op de jogging. Hierdoor zullen we ook meer deelnemers krijgen van andere clubs op onze eigen organisaties. Voorts dient de deelname aan de jogging of stratenloop bewezen te worden door het doormailen van de uitslag aan de verantwoordelijke.

- meehelpen bij de evenementen die de joggingwerking van GAC organiseert.

Per evenement waar je aan helpt krijg je 3 punten.

- aanbrengen nieuw lid

Wanneer je een vriend of vriendin kan overhalen om lid te worden van GAC joggers krijg je 2 punten er bij.

1 punt heeft een waarde van 1 euro die in mindering gebracht wordt van je lidgeld voor het volgende seizoen. Om te vermijden dat straks de club "haar broek scheurt" aan dit systeem is er een maximum ingesteld van 30€ dat kan terugverdiend worden. Overigens, de resterende 15€ worden door de meeste ziekenfondsen terugbetaald, dus op die manier kan je een jaar volledig gratis sporten, inclusief verzekering en trainingen...!!