Organisaties

Zoals elke atletiekclub organiseren wij jaarlijks ook diverse activiteiten en wedstrijden ten voordele van onze club en de atleten. Naar aloude traditie starten wij het jaar in januari met een groepsjogging en aansluitend een nieuwjaarsreceptie. Daarnaast zijn we volop plannen aan het smeden om nog bijkomende activiteiten te organiseren, we hopen hier snel meer duidelijkheid rond te verschaffen.

Op het vlak van wedstrijden zijn er voor onze vereniging 5 belangrijke afspraken:

• Veldloop 25 januari 2015: Een veldloop voor alle categoriën (van Benjamins tot Masters) op een uitdagend parcours op de Lissenvijver.

• Dwars door Geel 20 juni 2015: Een stratenloop door de straten van onze stad met diverse afstanden, een kidsrun alsook een Avalympics wedstrijd. Tijdens onze laatste editie hadden we meer dan 500 deelnemers!

• Natuurloop 29 juli 2015: Jaarlijks de vaste afspraak in de maand juli voor een afstand van 15, 10 of 5 km over rustige land- en veldwegen door de natuur. Start aan het voetbalstadion van Geel. Meer info op de flyer.

• Atletiekmeeting Jeugdmeerkamp 6 september 2015: Onze benjamins, pupillen en miniemen nemen het dan op in verschillende disciplines tegen hun colleg's uit andere kempische atletiekverenigingen.

• B(h)else natuurmarathon 4 oktober 2015: Een halve marathon, 10km of 5km op een onverhard parcours door de bossen van Bel.