Wedstrijden Kan-Ben

Tijdens het zomerseizoen nemen we deel aan het Kempisch jeugdcriterium. De wedstrijdkalender vind je hieronder.

Puntentelling en rangschikking criterium
Voor kangoeroes en benjamins worden geen totale uitslagen bekend gemaakt. Enkel persoonlijke resultaten
worden aan de atleet meegedeeld.

Prijzen
Iedereen die aan 6 of 7 wedstrijden heeft deelgenomen, krijgt een kleine trofee. Elke atleet die aan 5 wedstrijden
heeft deelgenomen, krijgt een medaille. De prijsuitreiking vindt plaats onmiddellijk na de wedstrijd in Malle.

*Bezoek de website van de organiserende club voor meer info en de starttijden. (zie ook geelseatletiekclub.be)
*Parcoursverkenning en opwarming start een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd.
*Blijf op de hoogte van alle details en nieuwtjes ivm wedstrijden, alsook omtrent de maandag trainingen via de Whatsapp groep. Nog niet toegevoegd: stuur een bericht naar 0498581331